Om oss

Rubinen er først og fremst et morsomt sted man kan henge med vennene sine på, være kreativ og bli enda flinkere til alt Minecraft har å by på! Vi har Minecraftserver og Discordserver, og du finner oss på Youtube, Facebook og Instagram. Vi har en kjempeflink stab som passer på at vi har det bra sammen.

På Rubinen kan man trygt møtes uansett hvem man er. Vi synes det er viktig at man får støtte til å skape nye vennskap, utvikle toleranse, forstå seg selv og andre bedre og lære om hvordan man kan utvikle seg som menneske. Sosial ulikhet, respekt for kjønn, etnisitet, kultur og seksuell orientering er blant temaene vi arbeider aktivt for å utvikle toleranse for.

Det er mulig å lese mer om Rubinen og vår historie på siden for foresatte (kommer snart).

Administratorer

Karl

Karl-Runar/Xual (født 1994) er under utdanning innen sykepleie og har tidligere utdanning som kokk. Han har jobbet innen helsevesenet og psykisk helse i 4 år. På fritiden utvikler han Rubinen, og blir sjelden omtalt som noe annet enn Xual – sånn er det når man får TO Karl’er i stab! På Rubinen har han ansvar for utvikling av Minecraftserveren og er rett og slett vårt tekniske geni!

Mats/Maatzzz (født 2003) har gått et årsstudium i idrett og samfunn på Norges Idrettshøgskole og studerer nå engelsk. Fritiden går til idrett, enten det handler om egen trening, politikk eller fysiologi. I tillegg til dette, jobber også Mats som hovedtrener i et idrettslag med barn helt ned i 5-12 års alderen. På Rubinen har han ansvar for markedsføring og Discord, men klarer det aller meste annet også!

Kristian/Mekaniker (født 1999), har fagbrev som mekaniker så klart, men jobber på kontor med administrasjon, ledelse, økonomi og salg i dag. Fritid for Mek består av trening, lesing, reising, se fotball og selvfølgelig Minecraft eller andre morsomme spill. På Rubinen har han hovedansvaret for økonomien, men er også en altmuligmann som får til det meste!

Hanne/fjummsi (født 1975) er utdannet veileder og helsesykepleier, er gift og har fire ungdommer i huset. På fritiden spiller hun Minecraft så mye det er mulig. På Rubinen gjør fjummsi litt av hvert, men brenner mest for utvikling av stab- og spillermiljø. Mange lurer på hvorfor en “gammel dame” gidder å spille Minecraft med kidsa. For henne er dette svaret enkelt: Antall leveår har ikke noe å si for interesser!

Moderatorer

Simen_Gislingrud (født 2006) går VG2 Medieproduksjon. Store deler av fritiden går til spill og moro, samt jobbe med grafisk design og redigering/fotografering. Simen er vår altmuligmann, og har et særlig ansvar for at hjemmesiden vår fungerer som den skal.

martineis (født 2005) går VG3 i retning studiespesialisering. Hun heter verken Martin eller Martine Iselin!!! (Bare sånn at du vet det) Hun var bare veldig glad i is da hun var liten og lagde brukernavnet sitt. Store deler av fritiden hennes går til å være sosial med venner online og irl. Martine har et særlig ansvar for at staben vår får nødvendig opplæring til å gjøre en god jobb.

UltiKarl (født 1995) er er utdannet samfunnsviter med master i internasjonal politikk. På dagtid er han rådgiver for Forsvaret, mens fritiden går ofte med til organisasjoner og frivillig arbeid. Karl har vært med på utviklingsprosessen av Rubinen siden den bare var en liten idé-spire, og bidrar med maaaange kloke ord i utviklingsprosessene som hele tiden foregår.

Hjelpere

Thecatbee21 går på ungdomsskolen. Store deler av fritiden hans går til gaming eller være med venner. Kjært barn har mange navn sies det, og han lyder også navnet Kattebia, Katteskinnet, Kattekreket og det meste annet. Thecatbee er den yngste i staben, men det er det ingen som husker på.

Sofrose (Sofie, født 2002) er lastebilmekaniker, og driver med jakt, henger med venner og spiller på fritiden, når ikke hunden Bjørg maser for mye om kos. Sofrose har spilt Minecraft i mange år og har en engels tålmodighet med ivrige barn! Hun balanserer både kjønnsfordeling og yrkesvalg på Rubinen bra, med være dame OG ha det mest maskuline yrket av oss alle.

Preiumwriter1 (Andreas, født 2009), går på ungdomsskolen. Når han ikke spiller eller sitter i VC med resten av gjengen liker han å være på bueskyting. Allerede før han ble stab, utmerket han seg med bygging og hosting av events.

Leander09gamer (Leander, født 2009) går på ungdomsskolen. Store deler av fritiden går til gaming, fotball, være med familie og venner. Leander er en stille fyr som gjør masse rundt omkring nesten uten at man merker det – en arbeidskar av de store 🙂

MartinErNoob (Martin, født 2001) har Rubinens beste “radiostemme”, som mange vil oppleve i filmer fra Rubinen. Selv om Martin sier han er noob, så er ingen enige i det! Han fikser det meste, og er mesterhjernen bak mange av våre videoer. Bygger store og kreative bygninger og statuer, og er en god selger både på Rubinen og i det virkelige liv.

MurfyEU (Martin, født 2005) Går siste året på studiespesialisering. Mesteparten av fritida går til gaming, programmering av diverse ting og trening med venner.

Petter2007 (Petter, født 2007) går på første år på IT og medieproduksjon. Han liker å game med venner, programmere og tenke ut smarte løsninger (Petter Smart).

Partnere

TheoSnitch (Theo) er vår serverutvikler. Til tross for sin unge alder, er han en betrodd partner som fikser alt som trengs med det som skjer teknisk bra kulissene i Rubinen. I tillegg til å være en skikkelig data-nerd er han veldig tålmodig, hyggelig å prate med – en skikkelig godgutt!

MelonyMC er bygger (mer kommer)

_Kryox_ er bygger (mer kommer)

Skroll til toppen