Om oss

Rubinen er først og fremst et morsomt sted man kan henge med vennene sine på, være kreativ og bli enda flinkere til alt Minecraft har å by på! Vi har Minecraftserver og Discordserver, og du finner oss på Youtube, Facebook og Instagram. Vi har en kjempeflink stab som passer på at vi har det bra sammen.

På Rubinen kan man trygt møtes uansett hvem man er. Vi synes det er viktig at man får støtte til å skape nye vennskap, utvikle toleranse, forstå seg selv og andre bedre og lære om hvordan man kan utvikle seg som menneske. Sosial ulikhet, respekt for kjønn, etnisitet, kultur og seksuell orientering er blant temaene vi arbeider aktivt for å utvikle toleranse for.

Administratorer

Mats/Maatzzz (født 2003) har gått et årsstudium i idrett og samfunn på Norges Idrettshøgskole og studerer nå engelsk. Fritiden går til idrett, enten det handler om egen trening, politikk eller fysiologi. I tillegg til dette, jobber også Mats som hovedtrener i et idrettslag med barn helt ned i 5-12 års alderen. På Rubinen har han ansvar for markedsføring og Discord, men klarer det aller meste annet også!

Kristian/Mekaniker (født 1999), har fagbrev som mekaniker så klart, men jobber på kontor med administrasjon, ledelse, økonomi og salg i dag. Fritid for Mek består av trening, lesing, reising, se fotball og selvfølgelig Minecraft eller andre morsomme spill. På Rubinen har han hovedansvaret for økonomien, men er også en altmuligmann som får til det meste!

Hanne/fjummsi (født 1975) er utdannet veileder og helsesykepleier, er gift og har fire ungdommer i huset. På fritiden spiller hun Minecraft så mye det er mulig. På Rubinen gjør fjummsi litt av hvert, men brenner mest for utvikling av stab- og spillermiljø. Mange lurer på hvorfor en “gammel dame” gidder å spille Minecraft med kidsa. For henne er dette svaret enkelt: Antall leveår har ikke noe å si for interesser!

Moderatorer

martineis (født 2005) går VG3 i retning studiespesialisering. Hun heter verken Martin eller Martine Iselin!!! (Bare sånn at du vet det) Hun var bare veldig glad i is da hun var liten og lagde brukernavnet sitt. Store deler av fritiden hennes går til å være sosial med venner online og irl. Martine har et særlig ansvar for at staben vår får nødvendig opplæring til å gjøre en god jobb.

UltiKarl (født 1995) er er utdannet samfunnsviter med master i internasjonal politikk. På dagtid er han rådgiver for Forsvaret, mens fritiden går ofte med til organisasjoner og frivillig arbeid. Karl har vært med på utviklingsprosessen av Rubinen siden den bare var en liten idé-spire, og bidrar med maaaange kloke ord i utviklingsprosessene som hele tiden foregår.

Cliffee (Kjetil, født 2001) studerer nautikk, drømmer om å bli styrmann, og har fra før fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. I tillegg til å være hjelper på Rubinen, er han også bygger. Kjetils interesse for (grønne) biler, overgås bare av interesse for å spille og prate med oss på Rubinen! 

Hjelpere

Thecatbee21 går på ungdomsskolen. Store deler av fritiden hans går til gaming eller være med venner. Kjært barn har mange navn sies det, og han lyder også navnet Kattebia, Katteskinnet, Kattekreket og det meste annet. Thecatbee er den yngste i staben, men det er det ingen som husker på.

Sofrose (Sofie, født 2002) er lastebilmekaniker, og driver med jakt, henger med venner og spiller på fritiden, når ikke hunden Bjørg maser for mye om kos. Sofrose har spilt Minecraft i mange år og har en engels tålmodighet med ivrige barn! Hun balanserer både kjønnsfordeling og yrkesvalg på Rubinen bra, med være dame OG ha det mest maskuline yrket av oss alle.

MurfyEU (Martin, født 2005) Går siste året på studiespesialisering. Mesteparten av fritida går til gaming, programmering av diverse ting og trening med venner.

Petter2007 (Petter, født 2007) går på første år på IT og medieproduksjon. Han liker å game med venner, programmere og tenke ut smarte løsninger (Petter Smart).

Utina_ (født i 2008) er Rubinens eneste offisielle taler. Som selvskreven leder for serverens Trønderbataljon planlegger Utina å ta over Rubinen med rutatkak og ganklabb – godt hjulpet av hunden Lisbeth-Tiffany som ofte dukker opp på Discord. Uhu – og tudelu!

SiimplyMango08 (Mango for short, født i 2008), går på ungdomsskolen. Når Mango ikke henger på Rubinen, har hun sannsynligvis nesa i en bok eller i et hobbyprosjekt! Når Mango ser på, må du være snill mot dyra på Rubinen, ellers får du beskjed…

TyvenGm (Emil, født 2007) går elektro og datateknologi. Store deler av fritiden hans går til gaming og trening(fotball) men også det å være ute med venner. Trenger du tips til insane farms og digre greier som lager lagg – spør Tyven!!

MKRmini (Mathilde, født 2003) er anleggsgartner. Mathilde har fungert som stab for spillerne allerede lenge før hun fikk ranken, hjelpsom som hun er. Det er aldri nei når du spør om hun vil spille Dungeons, hvis hun ikke har cooldown da!

Partnere

TheoSnitch (Theo) er vår serverutvikler. Til tross for sin unge alder, er han en betrodd partner som fikser alt som trengs med det som skjer teknisk bra kulissene i Rubinen. I tillegg til å være en skikkelig data-nerd er han veldig tålmodig, hyggelig å prate med – en skikkelig godgutt!

MelonyMc (født i 2007) er en lidenskapelig Minecraft-entusiast med en spesiell kjærlighet for design og visualisering. Hans lidenskap for spillet startet i 2018, og gjennom årene har han utviklet seg til å bli en dyktig og dedikert bygger. Dette bruker vi på Rubinen, hvor han bidrar med å bygge dungeons og andre kreasjoner. På fritiden går det for det meste i gaming, koding eller hundetrening.

Mutze (Matz, født i 2004) jobber som lærling i tømrer faget. Han har spilt minecraft siden 2012 og bygging har alltid vært hans sterkeste side og det han liker best. Matz er veldig glad i biler (spesielt Saab), og mye av fritiden går naturligvis til bil, kjøring og skruing osv. Ellers henger han mye med venner.

Ostensvig/Tobost06 

Bjornthebuilder/Zyrates

Skroll til toppen